DKK 60,00

Rocky Horror Picture Show

14.09.2018 kl. 20:00 GBAR, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

Let’s do the time warp again! Begrænset antal billetter!

Let’s do the time warp again! 

There’s a light over at Frankensteins place, og denne nat er GBAR stedet for vilde udklædninger og en saftig, lummer stemning, når vi afholder filmvisning af vores allesammens favorit kult-film, ”Rocky Horror Picture Show”! Skynd dig at få en billet, der er kun et begrænset antal.

De gamle kendinge til mesterværket vil vide, at denne film er noget helt for sig. Vi vil sammen huje af karaktererne og blive suget ind i Dr. Frank-N-furthers vidunderlige makabre univers. Så hvis du vil flashe et lækkert kostume og give kønsroller, seksualiteter og virkelighedsopfattelse et spark bag i, så mød op, meget gerne udklædt, og giv dig selv en oplevelse, du ikke kommer til at glemme lige foreløbig! That’s a rather tender subject ... 

Til billetten medfølger et sæt med rekvisitter, du skal bruge under filmvisningen. Beboere fra Transsexual Transylvania vil stå i baren under filmen og guide dig igennem oplevelsen. Efter filmvisningen skruer vi op for vores rødglødende dansegulv, og så er der fuld fart fremad til en Double Feature Time Warp fest! 

Vi er fulde af antici ... 

... pation!