DKK 30,00

TemaTorsdag: Trans* - Fortællinger og debat

15.11.2018 kl. 19:00 GBAR, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 30,00

Hvem er mennesket bag definitioner som transkønnet, transvestit, non-binær m.fl., og hvad tænker man som transperson selv om definitionerne? Dét og meget andet bliver vi forhåbentlig meget klogere på denne TemaTorsdag på GBAR

Hvem er mennesket bag definitioner som transkønnet, transvestit, non-binær m.fl., og hvad tænker man som transperson selv om definitionerne? 

GBAR byder velkommen til en lærerig paneldebat med overskriften "Trans* - Fortællinger og debat". Paneldeltagerne er enten selv transpersoner eller har begrebet trans* tæt inde på livet. Debatten bliver styret af Oliver Panthera, der vil guide både publikum og panelet igennem diskussioner og åbne spørgerunder.

Debatten er både for dig, der ikke kender forskellen på at være transkønnet og transvestit og gerne vil vide og forstå mere og for dig, der selv er transperson eller har større kendskab til trans*-begrebet. 

Paneldebatten er opdelt i 3 runder med hver deres hovedemne, som vil belyse de mange facetter begrebet trans* indbefatter. 

Runde 1 – Præsentation & opklaring
I første runde belyser vi mangfoldigheden bag trans*-begrebet med personlige fortællinger fra panelet. Vi kommer rundt om ligheder og forskelligheder blandt panelet og får indblik i, hvordan deres eget forhold til definitionerne er.

Runde 2 – Tæt inde på livet
I anden runde hører vi fortællinger om, hvordan det er at have en transperson tæt inde på livet og de udfordringer, tanker og spørgsmål det kan afstedkomme.

Runde 3 – Opsamling
I tredje runde tager vi fat i nogle af de følelser, spørgsmål og oplevelser, som er blevet belyst og diskuteret i løbet af aftenen og går i dybden med dem. Her lægger vi fokus på tanker og følelser iblandt trans*-minoriteterne.

Dørene åbner kl 18.30, og arrangementet går i gang kl 19:00, hvor dørene vil blive lukket. Baren er åben under hele arrangementet.