DKK 60,00

Rocky Horror Picture Event

02.03.2019 kl. 19:30 GBAR, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 60,00

Nåede du ikke at få billet sidste gang? Så har du chancen nu! Let’s do the time warp again!

LET’S DO THE TIME WARP (YET) AGAIN 

There’s a light over at Frankensteins place, og denne nat er GBAR endnu engang stedet for vilde udklædninger og en saftig, lummer stemning, når vi gentager succesen og afholder filmvisning af vores allesammens favorit kult-film, ”Rocky Horror Picture Show”! Skynd dig at få en billet, der er kun et begrænset antal og vores erfaring fortæller os, at der hurtigt bliver udsolgt. 

De gamle kendinge til mesterværket vil vide, at denne film er noget helt for sig. Vi vil sammen huje af karaktererne og blive suget ind i Dr. Frank-N-furthers vidunderligt makabre univers. Så hvis du vil flashe et lækkert kostume og give kønsroller, seksualiteter og virkelighedsopfattelse et spark bag i, så mød op, meget gerne udklædt, og giv dig selv en oplevelse, du ikke kommer til at glemme lige foreløbig! That’s a rather tender subject ... 

Til billetten medfølger et sæt med rekvisitter, du skal bruge under filmvisningen. Beboere fra Transsexual Transylvania vil stå i baren under filmen og guide dig igennem oplevelsen. Undervejs vil det være muligt at købe vores eksklusive Rocky Horror cocktails, så du kan skåle med os og dine venner, mens du ser filmen. Efter filmvisningen skruer vi selvfølgelig op for vores rødglødende dansegulv, og så er der fuld fart fremad til en Double Feature Time Warp fest! 

Vi er fulde af antici ... ... pation! 

OBS: Under forestillingen forekommer der stroboskopisk lys samt interaktion med deltagende skuespillere.