DKK 30,00

TemaTorsdag: Bi/pan - Fortællinger og samtale

02.05.2019 kl. 19:00 GBAR, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 30,00

Hvordan finder man rundt i de mange begreber, når man hverken er hetero- eller homoseksuel, og hvem er menneskerne bag definitionerne? Dét og meget andet bliver vi alle meget klogere på denne TemaTorsdag på GBAR!

GBAR byder velkommen til en lærerig aften i bi- og panseksualitetens navn.

Panelet vil bestå af personer, der alle har en anden seksualitet end hetero og homo. Nanna Cecilie Agerholm vil være aftenens ordstyrer, og hun vil guide panel og publikum igennem samtaler og spørgerunder.

Aftenen vil være delt i to med en pause imellem. Første halvdel vil fokusere på panelets oplevelser med de forskellige definitioner. Hvad er forskellen på bi og pan? Findes der andre begreber, og behøver man overhovedet at definere sin seksualitet? 

Anden halvdel vil fokusere mere bredt på panelets personlige oplevelser med de problemstillinger, der er unikke for bi/panseksuelle. Er det svært at finde ud af, hvor man hører til, hvis man har en partner af det modsatte køn, men samtidig identificerer sig som lgbt+? Og tager lgbt+miljøet altid lige godt imod en, når man ikke vil puttes i en boks?

Dette arrangement er både for dig, der ikke selv er bi/pan, men gerne vil lære, og for dig, der identificerer sig med en anden seksualitet end hetero og homo og gerne vil høre andre ligesindedes tanker. 

Dørene åbnes kl. 18:30, og arrangementet går i gang kl. 19:00, hvor dørene vil blive lukket. Der er et begrænset antal pladser, og vi anbefaler derfor, at du køber billet i god tid. Baren vil være åben under hele arrangementet. 

BE YOURSELF – AND LEARN! <3